Jazz, Love & Henderson

Oplev Danmarks største jazzdiva i sit helt eget eksklusive koncertteater med seks internationale topdansere og en jazzkvintet anført af klavervirtuosen Nikolaj Hess.

‘Utvandrad till Danmark’ står der i Hendersons svenske papirer. I en musikalsk inner road movie ser Caroline Henderson tilbage til hvor det hele begyndte. Fra Stockholm til New York, fra Paris til København. Brudstykker fra Hendersons liv udspiller sig i en blanding af koncert, drømmespil, absurd humor og lyserøde strudsefjer.

Jazz, Love & Henderson er en hudløs beretning fra midten af livet, sort og hvid på samme tid i en global jazzklang.

Anmeldelser

★★★★★★ Hun er hele aftenen værd

Jakob Steen Olsen, Berlingske:

“… Helt hjemme i det repertoire, der både rummer nyt og gammelt i krydsfeltet mellem pop og jazz og med stemmen, der intimt kan svinge sig fra hviskende erfaren og hæst vidende lavmælthed til fuld følelsesudladning, når hun sætter i og truer med at flå hul på himlen med sine egne, store ballader.

Der opstår magi og spænding, når hun strækker sine intense, mørke toner med sans for dramatikken og spænder dem op mod Nikolaj Hess og hans kvintets livfulde og konstant detaljerede underlægning. Ikke mindst den kærlighedsvigtede Hendersons sang til sit eget forslåede jeg med »Wild Is the Wind« bliver et emotionelt crescendo. Kan en stemme hele gamle sår? Hendersons kan. Hun er hele aftenen værd.”

Læs hele anmeldelsen på b.dk

 

★★★★★★ – det er bare med at komme afsted!

Henrik Lyding, kpn.dk

“Caroline Hendersons mange fans bør ikke tøve. At få en fuld koncert med sublim orkesterledsagelse og seks raffinerede dansere i en teaterinstruktørs og en koreografs sikre favntag med flot lys og dekoration i Københavns mest fantastiske teaterrum – jamen, det er vel bare med at komme af sted!”

Læs hele anmeldelsen på kpn.dk

 

En diva gør status

Klaus Lynggaard, Information

“Selvsikker, sødmefuld, med stramt opsat hår og i et utal af flotte kostumer styrede aftenens hovedperson os igennem et bredt repertoire fra hendes til dato fem jazzalbum samt ni nye overbevisende sange, skrevet af solisten selv i samarbejde med jazzmusikeren Søren Siegumfeldt. 19 sange i alt og stort set ikke en nitte iblandt. Hvad angår det musikalske skal der ikke herske nogen tvivl — det var i orden fra start til slut”

Læs hele anmeldelsen på information.dk